”Torsdagen den 4 november 2015, så åkte jag till Göteborg för att vara med i min första utbildning i kursen om pedagogisk ledarskap som jag sökte till. Det var jag (enda från Sätraskolan) tillsammans med 7 andra elever från Göteborg och Växsjö. Första dagen så fick vi träna oss lite extra på hur man håller en bra lektion i vilken ordning osv. Andra dagen så fördjupade vi oss i hur man håller en speech.

Det kändes ganska pirrigt i magen för mig men jag tycker att på bara dom två dagarna gjorde jag en utveckling som jag kommer kunna visa senare!”.

Så skrev Maria Jimenez på Sätraskolans hemsida, där man kan följa Mathivations arbete på skolan från start. Klicka på bilden för att komma till hemsidan.

Följ Mathivations aktivitet och elevernas utveckling på Sätrasskolan i Stockholm - från 2015 till nu.
Följ Mathivations aktivitet och elevernas utveckling på Sätrasskolan i Stockholm – från 2015 till nu.

Recommended Posts