Sedan hösten 2017 deltar Katrineholms skolor i ett fyraårigt matteprojekt med Mathivation tillsammans med lokalt näringsliv, bland andra SKF Mekan.

Om detta berättade en av våra kollegor Felicia Schönfeldt  för Katrineholms Kommun, när hon medverkade under Höstbuffén, en träff då näringsliv, politiker och tjänstemän från Katrineholms kommun samlas för att dela med sig av nyheter, trender och framtidsvisioner.

Citat från artikeln:

”— Det handlar inte bara om matte. Jag var själv livrädd för matte – det var så svårt. Har också upplevt stor stress att presentera skolarbeten inför klassen. Med Mathivation har jag tänjt mina egna gränser  – inte bara i matematik. Jag står här framför er idag, visst jag är lite nervös, men jag gör det, säger Felicia Schönfeldt 16 år och en av eleverna i Katrineholm som jobbat med ”inte fatta” pedagogiken.”

Läs hela artikeln här (sid. 9)!

Foto från artikeln "Höstbuffén 2018" (14/11-2018)
Foto från artikeln ”Höstbuffén 2018” (14/11-2018)

 

Recommended Posts