KATRINEHOLM

Mathivation fick intresse från f.d. Tallåsskolan år 2016, och tack vare våra nationella samarbetspartner kunde vi inleda en pilottermin på skolan. År 2017 skrev vi ett fyraårigt avtal med kommunen, där kommunen åtar sig att stå för ca 70% av finansieringen – resten står näringslivet för. Samma år inledde vi ett samarbete med SKF Mekan Katrineholm och Västra Sörmlands Näringsliv.

Under hösten 2018 började vi även samarbeta med f.d. Södra skolan. Sedan mitten av 2019 har skolorna slagits ihop till en skola, Järvenskolan, vilken nu är Katrineholms enda kommunala högstadieskola. Utöver verksamheten på Järvenskolan anordnar vi även Skolbesök på kommunens mellanstadieskolor, där mellanstadieeleverna får besöka ett närliggande lågstadium för att hålla en utmanade matematiklektion för lågstadieelever.

Tack till våra nationella och lokala samarbetspartner som gör vårt arbete möjligt! Under år 2020 uppskattar vi att nå ut till 1000 elever i kommunen. Är du också nyfiken på vår verksamhet? Då är du hjärtligt välkommen att följa med oss ut på något av våra kommande event. Kontakta Linnéa för mer information.

Vill ditt företag också vara med och stötta skolan i Katrineholm?

VÅRA LOKALA SAMARBETSPARTNER

VÅRA NATIONELLA SAMARBETSPARTNER

Kontakta oss gärna

Mail: info@mathivation.org

Måndag-fredag: 08:00-16:00
Lördag-Söndag: Stängt

Vi svarar på mail inom 48h.

Läs mer

Bli partner

Om oss

Hur fungerar det?

Läromedel

Aktuellt

FAQ

Kontakt

Följ oss gärna i sociala medier

Mathivation är en del av Västsvenska Handelskammaren

Copyright Mathivation © 2020. All rights reserved.

Copyright Mathivation © 2020. All rights reserved.