Två av våra timanställda kollegor i Ulricehamn heter Johanna och Gustav. De har själva varit elever på Stenbocksskolan.

MALMÖ

Mathivation har funnits i Malmö sedan 2016 och vi har ända sedan starten haft ett samarbete med Sydsvenska Industri- och Handelskammaren. Tack vare våra nationella samarbetspartner kunde vi år 2017 inleda ett långsiktigt samarbete med Hermodsdalsskolan.
Sedan början av 2019 samarbetar vi även med Augustensborgsskolan och under hösten 2019 inledde vi ett samarbete med Fågelbacksskolan. I samma veva skrev vi ett sexårigt avtal med Malmö stad. Under 2019-2020 hade vi dessutom ett mentorskapsprogram på Malmö Borgarskola där gymnasieeleverna kunde ha Mathivation som gymnasiearbete.
Under 2021 gick Uniper med som samarbetspartner och hösten 2021 startar vi upp på Johannesskolan.

Genom att bygga ett självförtroende och nyfikenhet hos eleverna på grundskolan läggs en viktig grund för goda resultat i matematik på gymnasiet och högskola/universitet. Därför är Mathivations koncept helt rätt väg att gå för att ge elever bra förutsättningar att lyckas med sina fortsatta studier inom framförallt matematik men även andra ämnen.

Carina Malmback, biträdande rektor på Malmö Borgarskola.

Tack till våra nationella och lokala samarbetspartner som gör vårt arbete möjligt! Under år 2021 uppskattar vi att nå ut till 1500 elever i kommunen. Är du nyfiken på vår verksamhet? Då är du hjärtligt välkommen att följa med oss ut på något av våra kommande event. Kontakta Ida för mer information.

Vill ditt företag också vara med och stötta skolan i Malmö?

VÅRA LOKALA SAMARBETSPARTNER

Här håller Gustav en lektion i Ulricehamn.

VÅRA NATIONELLA SAMARBETSPARTNER

VÅRA NATIONELLA SAMARBETSPARTNER

Kontakta oss gärna

Mail: info@mathivation.org

Kontakta oss gärna

Mail: info@mathivation.org

     Följ oss i sociala medier
Följ oss i sociala medier

Mathivation är en del av Västsvenska Handelskammaren

Copyright Mathivation © 2020. All rights reserved.