MALMÖ

Mathivation har funnits i Malmö sedan 2016 och vi har ända sedan starten haft ett samarbete med Sydsvenska Industri- och Handelskammaren.

Tack vare våra nationella samarbetspartner kunde vi år 2017 inleda ett långsiktigt samarbete med Hermodsdalsskolan.

Sedan början av 2019 samarbetar vi även med Augustensborgsskolan och under hösten 2019 inledde vi ett samarbete med Fågelbacksskolan. I samma veva skrev vi ett sexårigt avtal med Malmö stad. Dessutom har vi sedan 2019 ett mentorskapsprogram på Malmö Borgarskola där gymnasieeleverna kan ha Mathivation som gymnasiearbete.

Genom att bygga ett självförtroende och nyfikenhet hos eleverna på grundskolan läggs en viktig grund för goda resultat i matematik på gymnasiet och högskola/universitet. Därför är Mathivations koncept helt rätt väg att gå för att ge elever bra förutsättningar att lyckas med sina fortsatta studier inom framförallt matematik men även andra ämnen.

Carina Malmback, biträdande rektor på Malmö Borgarskola.

Tack till våra nationella och lokala samarbetspartner som gör vårt arbete möjligt! Under år 2020 uppskattar vi att nå ut till 1500 elever i staden. Är du också nyfiken på vår verksamhet? Då är du hjärtligt välkommen att följa med oss ut på något av våra kommande event. Kontakta Ida för mer information.

Vill ditt företag också vara med och stötta skolan i Malmö?

VÅRA LOKALA SAMARBETSPARTNER

VÅRA NATIONELLA SAMARBETSPARTNER

Kontakta oss gärna

Mail: info@mathivation.org

Måndag-fredag: 08:00-16:00
Lördag-Söndag: Stängt

Vi svarar på mail inom 48h.

Läs mer

Bli partner

Om oss

Hur fungerar det?

Läromedel

Aktuellt

FAQ

Kontakt

Följ oss gärna i sociala medier

Mathivation är en del av Västsvenska Handelskammaren

Copyright Mathivation © 2020. All rights reserved.