STOCKHOLM

Vårt arbete med elever, lärare och staden är långsiktigt, och vi har verkat i Stockholm sedan 2013. Tack vare våra nationella partner kunde vi 2015 inleda ett långsiktigt samarbete med Sätraskolan. Sedan år 2017 samarbetar vi med Stockholms Universitet och sedan år 2018 även med KTH. År 2019 fick vi för första gången organisationsstöd från Gålöstiftelsen och under våren 2019 expanderade vi verksamheten i staden till Engelbrektsskolan.

Jag är stolt och glad över att vi fått delta och hur långt våra elever utvecklats i matematik. Motivationen har även spillt över på flera andra ämnen och insatsen visar att matematikbetygen går stadigt uppåt på skolan. Vi ser att Mathivation är en starkt bidragande orsak.

Margareta Forsman, rektor på Sätraskolan.

Tack till våra nationella och lokala samarbetspartner som gör vårt arbete möjligt! Under 2020 uppskattar vi att nå ut till 1400 elever i staden. Är du också nyfiken på vår verksamhet? Då är du hjärtligt välkommen att följa med oss ut på något av våra kommande event. Kontakta Linnéa för mer information.

Vill ditt företag också vara med och stötta skolan i Stockholm?

VÅRA LOKALA SAMARBETSPARTNER

VÅRA NATIONELLA SAMARBETSPARTNER

Kontakta oss gärna

Mail: info@mathivation.org

Måndag-fredag: 08:00-16:00
Lördag-Söndag: Stängt

Vi svarar på mail inom 48h.

Läs mer

Bli partner

Om oss

Hur fungerar det?

Läromedel

Aktuellt

FAQ

Kontakt

Följ oss gärna i sociala medier

Mathivation är en del av Västsvenska Handelskammaren

Copyright Mathivation © 2020. All rights reserved.