En av våra timanställda kollegor i Stockholm heter Quéren. Hon har själv varit elev på Sätraskolan.

STOCKHOLM

Mathivation påbörjade sitt arbete i Stockholm redan 2013. Tack vare våra nationella partner kunde vi 2015 inleda ett långsiktigt samarbete med Sätraskolan och året därpå gick Areim med som nationell samarbetspartner.
Sedan år 2017 samarbetar vi med Stockholms Universitet och sedan år 2018 även med KTH. År 2019 fick vi för första gången organisationsstöd från Gålöstiftelsen och under våren 2019 expanderade vi verksamheten till Engelbrektsskolan.
Hösten 2021 startar vi upp på tre nya skolor i Stockholm: Kista grundskola och friskolorna Raoul Wallenbergskolan Bromma och Raoul Wallenbergskolan Bagartorp. Raoul Wallenbergskolorna finansierar verksamheten själva och har inkorporerat Mathivation som en del av deras profilval matematik.

Jag är stolt och glad över att vi fått delta och hur långt våra elever utvecklats i matematik. Motivationen har även spillt över på flera andra ämnen och insatsen visar att matematikbetygen går stadigt uppåt på skolan. Vi ser att Mathivation är en starkt bidragande orsak.

Margareta Forsman, rektor på Sätraskolan.

Tack till våra nationella och lokala samarbetspartner som gör vårt arbete möjligt! Under år 2021 uppskattar vi att nå ut till 2200 elever i kommunen. Är du nyfiken på vår verksamhet? Då är du hjärtligt välkommen att följa med oss ut på något av våra kommande event. Kontakta Linnéa för mer information.

Vill ditt företag också vara med och stötta skolan i Stockholm?

VÅRA LOKALA SAMARBETSPARTNER

Här håller Lobna Areim-modulen på KTH.

VÅRA NATIONELLA SAMARBETSPARTNER

VÅRA NATIONELLA SAMARBETSPARTNER

Kontakta oss gärna

Mail: info@mathivation.org

Kontakta oss gärna

Mail: info@mathivation.org

     Följ oss i sociala medier
Följ oss i sociala medier

Mathivation är en del av Västsvenska Handelskammaren

Copyright Mathivation © 2020. All rights reserved.